Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Ing-Mari3
MEDLEM

ink 2 kommer inte med på SRU - Skatt

Försöker skapa en SRU fil för AB och vill skicka in även INK2 men den kommer inte med i filen, någon som har ett förslag på lösning, har kollat alla inställningar och kan inte se nåt fel.
  • Skatt
6 SVAR 6

Hm. Ink2 kan väl bara lämnas endera på papper helt, huvudblankett på papper och bilagor på fil eller huvudblankett via Ink2-tjänsten och bilagor på fil. Den går, så vitt jag förstått, inte att skicka in via fil i sin helhet som då är möjligt på Ink1.

Ja, det stämmer, den går inte att skicka in med SRU.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Ja det ska ju vara så eftersom huvudblanketten skall lämnas in undertecknad, antingen med elektronisk ellr manuell signatur till skillnad från bilagorna som inte skall lämnas in signerade.

Mikael
Fd medlem
Inte tillämpbar

............osignerade 🙂
LW -60
UTFORSKARE

Du kan logga på SKV:s hemsida och fixa INK2:an elektroniskt med manuell handkraft (du knappar in INK2:an manuellt på deras hemsida). Det här kräver dock att du har den behörigheten hos dem.

Mvh Lena
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej

Det stämmer INK2an tar inte Skatteverket emot i SRUfilen. Av Huvudblanketterna är det endast INK1an som går att skicka via SRUfilen. I programmet hittar du en inställning under Arbeta med - Grunduppgifter, där du i rutan "Inlämning av deklaration" kan markera om även INK1 ska skickas via SRUfilen.

Ha en fin dag!
//Mia