Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Aveen M
MEDLEM

Verifikation

Hej,

Jag behöver hjälp med att ta bort en verifikation i Visma Ekonomi. Kan ni vänligen guida mig för att radera en verifikation från systemet?

Tack på förhand!

9 SVAR 9
AnnicaL
CHAMPION

Det finns flera begränsningar för vad som kan raderas. Läs gärna hjälptexten i programmet - sök på "radera verifikation". 

Aveen M
MEDLEM

AveenM_0-1713167161544.png

 

 

Hej @Aveen M 

 

Precis som @AnnicaL AnnicaL skriver så finns det vissa begränsningar för vad som kan raderas. Läs mer i hjälpavsnittet Ta bort eller makulera en preliminär verifikation

 

Till sist vill jag även hälsa dig välkommen som ny forummedlem. 

/Tinna

Aveen M
MEDLEM

Hej, Tack för svaret.

Jag undrar hur jag bokför en betalning på 1200 kr till Bolagsverket från mitt privata konto. Vilka konton jag ska använda?

Tack på förhand!

Det beror på vad avgiften avser. Är det registreringsavgift ska det inte bokföras alls, det är en privat kostnad. Är det en ändringsavgift kan du använda konto 6991. 

Aveen M
MEDLEM

Tck

Aveen M
MEDLEM

Tack

Aveen M
MEDLEM

Jag har försökt att ta bort några verifikationer som jag har skapat som test, men jag lyckades inte. Jag behöver er hjälp för att ta bort dessa testverifikationer.

 

AveenM_0-1719215562851.png

 

Hej @Aveen M 

 

Vi vill alltid försöka hjälpa våra kunder att hitta en bra lösning men det finns ingen annan lösning för att "ta bort" verifikationer i Visma eEkonomi än de vi har nämnt lite högre upp i din tråd. Det går även att starta om hela ditt företag om du inte har gjort så mycket i företaget och vill börja på ny kula. Läs mer om omstart här

 

Hoppas det löser sig och att du får en fin dag. 

/Tinna