Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Import av tidsregistrering från PYRAMID

HEJ. Vi har affärssystemet PYRAMID där alla anställda tidrapporterar på de projekt de jobbat på samt ev avvikelser. Då vi nu är drygt 50 anställda har jag dragit igång ett projekt att importera tiderna till Visma. Enligt vår återförsäljare för affärssystemet skulle det inte vara några problem. Jag beställde detta i höstas och vi är fortfarande inte klara... de har gjort detta tidigare för Hogia men inte för Pyramid har jag förstått nu.

NÅGON som har någon erfarenhet av detta?

Det sista budet nu är att alla avvikelser kommer med iallafall (vi har månadslöner) men på varsin rad. T.ex. semestern så blir den en rad för varje dag... några veckors semester ger ett par sidor på lönebeskedet...
Tittar jag i kalendariet så specificeras inte timmarna på frånvaro som semester, sjuk och komp. Känns som att det kan bli ett problem vid eventuella uppföljningar, arbetsgivarintyg t.ex.??

Är liiiiiiiiite trött på det här nu... Någon annan som har denna koppling??

4 SVAR 4
Fd medlem
Inte tillämpbar

Jag kör lika som dig men har färre anställda så jag tackade nej till automatisk överföring. Men om du kontaktar Proclient så löser väl dom dina problem!
Fd medlem
Inte tillämpbar

Vi har haft Proclient tidigare men har en annan återförsäljare nu. Men han som ska fixa detta kan ju inte Visma Lön... får se om det går att få ordning på det...
annasarnehed
MEDLEM

Hej,
Vi har Pyramid och jag importerar fil från alla stämplingar från 3510 och 3515 för 120 anställda. Dock har vi inte tidredovisning på projekt. Vi har kört från 2010 så jag har inte riktigt koll på upplägget med filen för det fick vi hjälp med av IT Rationell i Linköping. 
Jag kör i Pyramid i två steg, där första är schemaupplägget och det andra är avvikelser. Får med timmar för avvikelser för sjuk och komputtag osv så det går ju att få med. Hoppas ni hittar en lösning snart!
mvh Anna Särnehed, Dinair AB

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Sabine,
Vilken tidkod har ni kopplat Semester emot i Visma Lön? Vi rekommenderar att ni väljer snabbvalet Semester.
I annat fall är det om det är någon inställning i Pyramid. 
Är det en period som den anställde har semester så läggs det på en rad om du kopplar det till snabbvalet Semester. Sedan genereras det ytterligare lönearter, men själva dagarna slås ihop när det är en sammanhängande period.

Ha en bra dag!

/Annelie