Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

AsaH__
MEDLEM

Korrigera tidsregistrering i appen

En anställd har registrerat tid i appen tex 07:30 - 11:30 och 12:15 - 16:15 och vill sedan korrigera sluttiden till 16:00 (glömde kanske att stämpla ut när man gick). När man då går in i kalendariet och trycker på den sista tidsregistreringen (12:15 - 16:15) så kommer hela dagens schematid upp 08:00 - 17:00 och det känns väldigt krångligt att ändra. Måste man logga in på visma-online på datorn för att justera tiden?

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej AsaH!
När vi har testat så får vi samma utfall som du och ditt ärende är just nu hos våra produktspecialister som får kika på varför det blir såhär. Vi uppdaterar dig här i tråden så snart det finns mer info i ärendet. 

 

Ha en fin eftermiddag

Tinna

Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej AsaH_

Hanteringen för att justera en redan skapad tidsregistrering ser idag lite olika ut beroende på om man har Android eller iPhone.

Arbetar man via iPhone så blir det så att när du går in på en tidsregistrering och vill korrigera/uppdatera denna så visas den schemalagda tiden istället för den faktiskt registrerade tiden.


Detta ska förändras så att du istället ser den tiden ni har registrerat sedan tidigare och vi hoppas få med det till nästa version av appen.
När det släppet sker däremot vet vi inte säkert än.Ha det fint!
/Cecilia

 

Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej @AsaH

Detta felt är nu åtgärdat i och med att vi släppte vår senaste version av appen Lön Anställd till iPhone den 25/4. Se till att användaren har version 3.0.9 så ska den faktiskt registrerade tiden synas när ni korrigerar en tidsregsitrering.

 

Ha en fin helg!
/Cecilia