Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Schyssta förbättringar i Visma Advisor

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2023-06-14 11:30 )

Vi uppskattar när ni, våra kunder, delar med er av åsikter och tankar. När ni ger oss feedback så att vi kan förbättra och förenkla - något vi har gjort nu! Funktionen fakturering har vi nu uppdaterad och förbättrat på flera sätt, mest designmässigt, som en första uppdatering. Häng med!Ikoner och förbättringar
Vi har nu lagt till en separat kolumn för faktura-anteckningar där du enkelt ser om det finns en anteckning. Vi har också ersatt knapparna med ikoner, som på bilden nedan.

Anteckningar.Anteckningar.

 

Större arbetsvy

Både när du klickat på en specifik kund från rubriken Fakturaunderlag och Historik visas en större arbetsyta och du kan kvickt och lätt pendla mellan fakturorna med ett enda klick. Supersmidigt! 

 

Tydligare information

Dina fakturaunderlag/fakturor som hanteras visas nu inom parentes i rubriken Fakturaunderlag, vilket gör att du enkelt ser pågående fakturaunderlag direkt efter att du klickat dig in under fliken Fakturering.

 

Fälla ihop informationsrader 

Nu går det fint att enkelt fälla ihop/expandera rader på en fakturaspecifikation så du får en bättre överblick - hurra! 

 

Fakturaspecifikation.Fakturaspecifikation.

 

Och till sist. Vi har nu ersatt sidnumreringen med en skroll när du står inne på fliken Fakturering, så att du enklare och snabbare kan bläddra mellan raderna.  


Som vanligt hittar du fler nyheter och information i Skriven hjälp, kika gärna in där och håll dig uppdaterad. Hoppas du gillar dessa nya förbättringar och uppdateringar lika mycket som vi gör! 

Medverkande