Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Häftiga nyheter från Morgonsoffan

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2023-03-07 20:08 )

Kul att du ville hänga med oss i vår första morgonsoffa!

Ni hängde säkert med när vår digitaliseringexpert Helenes presenterade häftiga nyheter. Men för er som vill veta mer? Då har ni kommit rätt!

 

Först vill jag tipsa er om vårt nyhetswebbinarium! Där går Jonathan igenom de senaste nyheterna (flera av dom som Helene visade under Morgonsoffan), tipsen men också några häftiga saker vi jobbar på. Titta på Nyhetswebbinariet »


Visma Spcs kortet

Vi hoppas verkligen att ni hört om vår härliga nyhet - Visma Spcs företagskort. Det är en nyhet som tar ett första steg mot drömmen om 100% automatiserad kvittohantering. Vill du läsa mer om kortet? Kika då in i vårt foruminlägg Säg hej till vårt företagskort!

 

Klimatrapport

Vad var er känsla när Helene pratade om vår kommande tjänst som hjälper småföretagare att mäta och minska sitt klimatavtryck? För snart är den äntligen här, en ny automatiserad tjänst som automatisk beräknar företagets klimatpåverkan genom att analysera bokföringen. Häftigt tycker vi! Håll utkik i vårt forum framåt och läs gärna mer om Klimatrapporten.

 

Visma Betalt Direkt

En till nyhet som togs upp var att kunna fakturera och få pengarna direkt, och att det nu också är möjligt för Enskilda firmor och Handelsbolag.

Men det finns även fler fördelar med tjänsten! Läs mer om Visma Betalt Direkt.


Vilande ingående moms

Nu finns det efterlängtade stödet för periodisering av vilande moms på leverantörsfakturor. Något som gör hanteringen av leverantörsfakturor än mer automatiserad. Men det är inte allt! Om du använder Visma eEkonomi tillsammans med Visma Skatt & Bokslut Pro så skapas en bokslutsbilaga automatiskt, smidigt!

Läs mer hur det fungerar i hjälpavsnittet Periodisera leverantörsfaktura.


Nya bolagsformer i Visma Skatt & Bokslut Pro

Visma Skatt & Bokslut Pro växer! Tidigare har programmet haft stöd för Aktiebolag (K2 & K3), Enskild firma och Privatperson. Men nu kan vi äntligen presentera två nya bolagstyper till familjen - nämligen Bostadsrättsförening och Ekonomisk förening. Läs mer om nyheten: Nya bolagsformer i Visma Skatt & Bokslut Pro.

 

Vill du lära dig mer om Visma Skatt & Bokslut Pro? Boka dig på vårt kostnadsfria webbinarium.

 

Glöm inte att ni alltid kan hitta de senaste nyheterna i våra program (stora som små) genom att klicka in dig på frågetecknet som du hittar i alla våra webbaserade program. Där ska du hänga om du vill veta allt som händer i ditt program.

Hitta nyheter och hjälp snabbt i ditt program.Hitta nyheter och hjälp snabbt i ditt program.

Medverkande