Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Ebba Arvén COMMUNITY MANAGER ‎2024-01-29 14:02 )
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 7493 Visningar

I Visma Spcs forum kan du hålla dig uppdaterad genom att prenumerera på det som intresserar dig. När du prenumererar får du ett mejl skickat till dig när ett nytt inlägg skapas eller uppdateras. Du kan prenumerera på tre olika nivåer: 

 

  • Flikar, t.ex Nyheter och Användartips. Du får en avisering så fort något nytt skapas i det området
  • Program/etiketter, Om du inom exempelvis lönehantering vill prenumerera på information om Lön Smart, eller i eEkonomi endast vill se inlägg för eEkonomi Pro. 
  • Inlägg, du kan prenumerera på alla typer av enskilda inlägg 

 

Prenumerera på flikar 

prenumerera-flikar.png

 

Prenumerera på ditt program/etikett

 

EbbaArvn_0-1706533291860.png

 

 

 

 

Prenumerera på inlägg

 

prenumerera-inlagg.png

 

Aviseringar för prenumerationer 

Du kan själv styra hur du vill ha aviseringar om något nytt händer och hur ofta. Under din profilbild - Mina prenumerationer har du flera inställningar som gör att du kan skräddarsy dina aviseringarna så att dom passar dig. På fliken Inställningar för informationsmeddelande kan du välja hur ofta du vill bli aviserad och på fliken E-postformat väljer du vad det eventuella mejlet ska innehålla.

 

Avsluta prenumerationer 

Du kan enkelt avsluta dina prenumerationer om du inte längre vill följa ett område, en etikett eller ett inlägg. Gå in på Mina prenumerationer under din profilbild och välj vad du inte längre vill prenumerera på. Markera inlägget eller området du inte längre vill följa och i rutan Alternativ för e-postprenumeration så väljer du Ta bort valda prenumerationer. Du får då upp en ruta som vill att du bekräftar att du inte längre vill prenumerera på inläggen/området, välj Bekräfta.

 

Står du i ett område eller på ett inlägg så kan du också klicka på ikonen med dom tre små prickarna och välja Avsluta prenumeration

 

Värt att notera

Om du vill prenumerera på en flik, etikett eller ett inlägg men bara ser HTML kod när du väljer att prenumerera är det förmodligen för att du av misstag råkat trycka på valet 'Prenumerera på RSS-flöde' istället för 'Prenumerera'. Gå då tillbaka till fliken, etiketten eller inlägget och välj 'Prenumerera' istället.