Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2023-11-23 09:03 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 2683 Visningar

Vem passar Tid Pro för?

Tid Pro riktar sig till dig som har större krav och behov av planering samt uppföljning. Med funktioner som resursplanering, uppgiftshantering och analysverktyg behöver du aldrig fundera på vem som ska utföra en uppgift eller oroa dig för att en uppgift faller mellan stolarna! 

 

Vilka funktioner ingår i Tid Pro?

Om du vill ha en demo av modulerna hittar du ett inspelat webbinarium här: Bli digital i Visma Tid Pro »

 

Förutom samma funktionalitet som du hittar i Tid Smart får du dessutom tillgång till:

 

Resursplanering

Med vår smarta resursplanering får du full koll på dina resurser! Du planerar tid på Projekt, Interntid och du kan självklart även planera in frånvaro såsom semester mm. Den tid som du lägger in i resursplaneringen för den anställde kan sedan omvandlas till en tidsregistrering för att på så sätt spara tid vid registreringen. 

Resursplanering.png

 

Om du lagt in en kalkyl på medarbetaren i projektet får du även en uppföljning på detta direkt i resursplaneringen så att du har koll på hur arbetet ligger till i relation till det som är planerat.

Förutom att du som administratör eller projektledare kan planera in tid finns det även möjlighet för medarbetarna att skicka in ledighets- och sjukanmälan både via appen och webbgränssnittet.

Läs mer om resursplaneringen i hjälpavsnittet Resursplanering

 

Uppgifter

Uppgiftstavlan.png

 

Genom att arbeta med Uppgiftsmodulen minskar du behovet av externa exceldokument, post-itlappar och mejl. Du arbetar i smarta uppgiftstavlor som kan vara gemensamma för deltagarna i projektet så att du alltid har full koll på vad som ska göras och undviker att något hamnar mellan stolarna. Genom taggningen i uppgifterna kan du enkelt kommunicera med deltagare på uppgiften. 

 

Uppgifter.gif

 

Läs mer i hjälpavsnittet Uppgifter eller kika på vårt användartips Planera smartare med Uppgifter i Tid Pro där vi djupdyker i modulen!.

Affärsmöjligheter

Modulen affärsmöjligheter ger dig det stöd som du behöver i din säljprocess! Du har full koll på dina affärsmöjligheter, värdet av dessa och kan alltid planera in ett nästa steg i processen. När det gått så långt i processen att kunden vill ha en offert kan du självklart skapa detta direkt i systemet. Signeringen av offerten sköter du elektroniskt direkt i systemet.

Affärsmöjligheter.png

 

Läs mer i hjälpavsnittet Affärsmöjligheter.

 

Analys:

Vill du analysera dina tider på ett djupare plan eller saknar du någon rapport som du vill kunna få ut? Då är vårt analysverktyg något för dig! Principen i Analysverktyget är “What you see is what you get”, du behöver alltså inte någon förkunskap eller utbildning för att skapa en enkel och snygg rapport. Du kan spara en mall om det är så att du exempelvis vill kunna ta ut den varje månad och vill du fortsätta bearbeta den finns även möjlighet för att exportera rapporten till Excel. 

Analys.png

Läs mer i hjälpavsnittet Analys.

 

Avtal:

I Avtalsmodulen samlar du alla dina avtal interna som externa. Pärmarna där du tidigare sparat dina avtal är ett minne blott! Du kan lägga till avtalsperioder, förnyelsedatum mm för att ha full koll på om det är något avtal som är på väg att löpa ut. Självklart kan du använda elektronisk signering även för dina avtal.

Läs mer i hjälpavsnittet Avtal.

 

Bättre ekonomisk uppföljning på projekt

I Pro har du möjlighet att skapa egna kalkylposter där du kan döpa om och gruppera artikeltyper så att det passar dina behov. Utifrån dessa bygger du sedan upp din budget. Förutom detta har du även möjlighet att importera bokföringsunderlag för att få en uppföljning direkt på projektet om det är bokfört eller inte.

Läs mer om funktionen i användartipset Arbeta med ekonomisk uppföljning i Tid Pro.

 

Vill du som Smart-kund prova på Tid Pro kostnadsfritt i 30 dagar? Då gör du detta genom att klicka på Fler funktioner nere till vänster i ditt system:

Fler funktioner.png

 Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Fyll i formuläret och ange att du vill veta mer om Visma Tid Pro: Boka demo

Är du nyfiken på priser för de olika licenserna hittar du detta på vår Produktsida.

 

Det här tipsets innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 23-11-23