Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Hanna Bergqvist CONTENT PRODUCER ‎2024-02-15 11:51 )
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 1800 Visningar

I Visma eEkonomi kan du ta emot dina leverantörsfakturor direkt i programmet, antingen som e-faktura eller som PDF. Du slipper fysiska mappar fyllda med gamla fakturor eftersom den digitala filen räknas som originalfilen och lagras automatiskt i Visma eEkonomi. Fakturan kopplas till affärshändelsen, vilket gör det lättare för dig om du behöver gå tillbaka och kolla på fakturan i efterhand.

E-faktura - från ett program till ett annat

Vi rekommenderar att du tar emot dina fakturor som e-faktura. Det är det snabbaste och säkraste  sättet att ta emot fakturor på och innebär att fakturan skickas från din leverantörs ekonomisystem direkt in i ditt Visma eEkonomi. All information på fakturan registreras automatiskt och korrekt i programmet, du behöver bara lägga till bokföringskonton innan du bokför. 

Genom att be dina leverantörer skicka e-fakturor till dig snabbar du på övergången till ett mer effektivt sätt att hantera dina leverantörsfakturor. Under Appar och tillval - Skicka och ta emot e-fakturor och fliken Ta emot e-fakturor hittar du en pdf-fil med all nödvändig information som du kan skicka till dina leverantörer.


Film Ta emot e-fakturor »
Hantera mottagna e-fakturor »

 

Via e-post - direkt in i programmet

 

Om din leverantör inte har registrerat sig för att skicka e-fakturor kan du istället be leverantören att mejla in fakturan i ditt program. Ett perfekt alternativ för dig som vill slippa att hantera leverantörsfakturor från olika mejlkorgar och knappa in uppgifterna i programmet. 


Skärmklipp.PNG

Aktivera tjänsterna under Appar och tillval - Digitala fakturor och fliken Ta emot fakturor.