Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Sortera efter:
av Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST
Hej!   Just nu letar vi piloter till ett nytt och smart tillval för kravhantering i Visma eEkonomi. Tjänsten tillhandahålls av Visma Financial Solutions och är integrerad med Visma eEkonomi, för professionell hjälp med förfallna fakturor och inkassoärenden.    Är du intresserad att prova tjänsten? Fyll i följande  formulär så hör vi av oss!      /Nellie 
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2020-05-13 09:11
Bli mer digital och spara massor med tid genom att arbeta med bildunderlag i Visma eEkonomi.
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2020-04-21 11:12
Har du digitala processer för att ta emot leverantörsfakturor? Få in kvitton i programmet? Signera offerter? Inte? Läs inlägget och ta del av alla våra tips. 
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2020-02-20 09:09
Två olika bokföringsmetoder. Vad är skillnaden och hur fungerar det i Visma eEkonomi?   
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST ‎2020-01-03 10:26
För dig som arbetar med Rot och Rut i Visma eEkonomi är det nu till årsskiftet dags att exportera ut filen där du kan ansöka om skattereduktion för fakturor skapade under 2019. Du exporterar filen för skattereduktion under Inställningar - Import och export - Skapa fil till Skatteverket för ROT- och RUT-arbeten - Ny export .    Har du fakturor skapade över två år och du vill ansöka om skattereduktion för fakturor skapade både under 2019 samt 2020, så behöver du göra två st exporter. Alltså en fil för fakturor skapade under 2019 och en fil för de som är skapade under 2020.    Om du har fakturor över två år så möts du av följande meddelande:   När du klickar på Exportera ROT/Exportera RUT så skapar Visma eEkonomi automatiskt en fil för enbart de fakturor med datum under 2019.  I listan Filexport för ROT-/RUT-arbeten finns sedan enbart de fakturor skapade under 2020 kvar. Vill du exportera dem så klickar du igen på Exportera ROT/Exportera RUT, och då skapas en ny fil för enbart de fakturorna som du hunnit skapa med datum under år 2020.   Jag vill även passa på att informera om att fr om 2020 så gäller ingen kontantbetalning, det går alltså inte betala rot- eller rut-fakturor kontant. Utan köparen av tjänsten ska betala med kontokort, inbetalningskort, BankID eller Swish. Syftet är att minska risken för felaktiga utbetalningar.  Läs mer information och regler på vår hemsida och Småföretagsliv. 
Visa fullständig artikel
av Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST
Sälj din faktura idag och få pengarna på ditt konto nästa bankdag! 
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2019-12-17 17:57
Det har aldrig varit enklare att ta betalt! Med Swish sker alla transaktioner i realtid dygnet runt. Så här funkar det i Visma eEkonomi:
Visa fullständig artikel
Awesome
Genvägar
Inloggade användare (162)