Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Rapport leverantörsfakturor

Hej! Finns det möjlighet att i eEkonomi ta ut en rapport för alla fakturor på en viss leverantör för en viss period? Exempelvis hur mycket vi har betalt till PostNord under 2018? Hittar ingen sådan funktion men tycker att det borde vara möjligt då uppgifterna måste finnas i systemet.

8 SVAR 8

Hej!

Finns inte någon jättebra rapport för det med summeringar men du kan gå in under Inköp - Leverantörsfakturor - Alla leverantörsfakturor. Sök på leverantören och den period du efterfrågar. Då får du upp alla fakturor på den leverantören. Summering högst upp till höger. Tänk på att beloppet är inkl moms. Dock går inte denna rapport att skriva ut.

En utvecklingsmöjlighet hade kanske varit att göra en liten ikon för excel här och på vissa andra ställen så att listan kan exporteras.

Hoppas det hjälpte lite grann iaf 🙂

Mvh
Lovisa

Med vänlig hälsning

Lovisa Ljungvall
4L Ekonomi AB
0522-650100
Fd medlem
Inte tillämpbar

Tack. Det var ändå en ganska bra lösning men det vore en bra utveckling av Visma om de kunde koppla på en export på detta samt att man kunde få beloppen utan moms också.

Pacsac
CHAMPION

Under leverantörer kan du få en sådan översikt på en Leverantör,  men inte som utskrift bara på skärmen

och bara dom senaste månaderna.

Om du tittar under Leverantörsfakturor - Alla så kan du ange tidsintervall sedan söka på namnet då får du upp en lista på dom fakturorna -men inte som utskrift

 

AnnicaL
CHAMPION

Om du är lite händig i Excel går det bra att ta ut rapporten Leverantörsreskontra, välja PostNord som leverantör och ange den tidsperiod du är ute efter. Sen får du i Excel ta bort betalningarna, så får du en total på inköpssumman - men även denna är inklusive moms. 

Ingen av metoderna är perfekt, det finns helt klart förbättringsmöjligheter 😉 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hittar ingen rapport för Leverantörsreskontra i eEkonomi.

Alla rapporter ligger under utskriftsikonen i överkanten. Scrolla ner en bit så hittar du den.

 

 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Har kollat där men det finns ingen rapport som heter Levarantörsreskontra.

Hej!

 

Nu har jag kollat på flera kunder och kunnat dra en slutsats. Leverantörsreskontra finns endast om du har faktureringsmetoden. Om du har bokslutsmetoden så bokförs inte fakturorna och det är därför det inte går att få en reskontra.

 

Mvh

Lovisa

Med vänlig hälsning

Lovisa Ljungvall
4L Ekonomi AB
0522-650100