Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Logotyp vid e-postfaktura

Kan jag lägga in vår logga i e-postmeddelandet när jag skickar fakturor via e-post? Jag har fått önskemålet från kunder, som uppfattar mailet som skräppost, och spärrar avsändaren.

Har letat svar på forumet, men kan inte hitta något.

15 SVAR 15

Det kan du göra genom att ändra mallen för e-post faktura. Du kan också be kunden att ta bort dig från din skräppostlista. Görs i outlook
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hur menar du att jag ska ändra mallen. Jag kan bara hitta att man kan ändra i texten i e-postmeddelandet. Inte att man kan lägga till en bild.

Jag har väldigt många kunder som jag skickar e-postfaktura till. Känns lite oproffsigt att inte kunna ha en egen signatur i meddelandet. De flesta av våra leverantörer (för att inte säga alla) har det.

Davor P1
CHAMPION

Misstänker att du måste göra lite handpåläggning på varje faktura....

I ditt e-post program får du nog manuellt klistra in en Signatur med logga.

DÄREMOT är din fråga väldigt befogad och något som Visma gärna får lägga till till kommande uppdateringar.....

Davor P

Är inte på mitt kontor idag. Men det finns en mallhanterare för e-post meddelande i admen. Kan rikta på var i morgon. Men troligtvis under arkiv och företagsinställningar. Öppnar du den kan du enklast plocka in loggan genom att först kopiera den och klistra in den i mallen. Använd ctrl c och ctrl v och spara mallen. Återkom gärna om du får bekymmer
Fd medlem
Inte tillämpbar

Dåligt att programmet inte kan hantera det, då jag några gånger per år skickar drygt 500 fakturor med e-post vid ett och samma tillfälle. Har knappast tid att manuellt redigera samtliga mail...

Det är inte programet det är fel på. Promlemet är att du sänder så många fakturor så att det betraktas som spam. Finns en annan lösning är att använda visma autoinvoc då skickar de epostfakturorna och löser bekymret med spamproblemet.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Tror du missförstod mig lite. Det är inte kundernas mailprogram som automatiskt hanterar mailen som spam. Det är kunderna själva som spärrar avsändaren för att de tror att det är skräppost. Tycker fortfarande att programmet borde ge möjlighet till detta. Ser som sagt att de flesta av våra leverantörer skickar snygga mail med sin logotyp. Testade med klipp och klistra, men bilden följde inte med. Antar att mailen som skapas inte är i HTML-format

Tittar på detta när jag är på kontoret. Tror även att supporten kan hjälpa till. AutoInvoice är en annan relativt billig lösning.
Thomas L
UTFORSKARE

Som det är nu så måste man byta från oformaterat till HTML på e-postmeddelandet.
Därefter lägga till signaturen med logga i Outlook. Detta måste tyvärr göras på varje e-postmeddelande.
Men hoppas att Visma fixar till så att man kan lägga in en logga och få med den över till Outlook. Alternativt att det blir HTML-format så att standardsignaturen kommer med automatiskt. 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Tack, då har jag fått svar på min fråga. Hoppas också på en modernisering i programmet. Borde vara enkelt att få välja HTML eller textformat tänker jag.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej, 
Tack för önskemålet!

Om fler efterfrågar det får vi undersöka saken närmare. Jag bevakar intresset här i tråden tillsvidare.

/Susanne 

Är detta på gång?

Vill också skicka mailen i HTML-format för att få med loggan. 
Jenny_
MEDLEM

Jag vill gärna kunna skicka på ett enklare sätt och få med vår logga i mejlen utan att göra denna procedur för varje mejl!

När kommer ni ändra till HTML-format, gått många år nu. Eller är det jag som missat någon inställning?

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Det är inget som fungerar i programmet och är i dagsläget inte planerat att förändra. Däremot går det att lösa via att ändra din signatur i ditt mejlprogram precis som andra användare har skrivit tidigare här i tråden. 

 

Ha det fint!

/Jenny