Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
LW -60
UTFORSKARE

Re: Revisorsinloggning - Administration

Javisst är det så! Jag har i revisionspärmen under flik 8 ett inventarieregister och under flik 9 årets inventarieavskrivningar. I det här bolaget ligger registret i XL, och i en av kolumnerna finns procentsatsen för avskrivningarna. Och vad mailade de om, jo, de ville veta hur mycket procentuellt som skrevs av på de olika inventarierna...

Sen undrar de om vad det var för peng som låg under löneskulder. Hade de öppnat fliken för bokslutsbilagorna eller den för balansbilagorna, hade de sett det hela beskrivet på ett enkelt sätt.

Precis som om man skapar en hel, stor, ROSA pärm benämnd Revisionspärm för att den bara ska stå där till ingen nytta.

Det här var bara två av tio frågor de hade...

Mvh Lena
Bengt Levin
NY MEDLEM

Re: Revisorsinloggning - Administration

Tack för konstruktivt svar, Davor P! Vi har börjat arkivera som Boföringsnämnden skriver, dvs dokument som kommer till oss elektroniskt lagrar vi elektroniskt mha Visma Scanner skickar dom till Administration 1000. Och pappersfakturor lagrar vi i pärm. Det minskar komplexiteten lite. 

Men känslan är att Visma ligger efter med att kunna ge stöd för oss och andra att kunna leva upp till Boföringsnämndens krav.
Helena Andersson
APPLICATION SPECIALIST

Re: Revisorsinloggning - Administration

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2019-12-05 11:30 )

Hej!
Jag skulle vilja slå ett slag för Ekonomiöversikten. I ekonomiöversikten kan du ladda upp dokument, läsa alla bokföringsrapporter mm. Du köper ekonomiöversikten för ditt företag och betalar bara för det, sen kan du ge behörighet till hur många du själv önskar och vilken typ av behörighet. Dessa kan sedan logga in och ta del av informationen gällande ditt företag.