Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Visa priset inklusive moms på fakturan

kan jag på något sätt få priset på artikelraderna att visas inklusive moms? då vi i princip enbart har privatkunder är det många som ringer och undrar över priset när det visas utan moms.

4 SVAR 4
Lena Ekonomi
MEDLEM

På försäljningsprislista går det att kryssa i inkl moms. För ni har väl en prislista? Behöver ni både och en med moms och en utan får ni göra 2 prislistor. Det är vad jag känner till i ärendet
Davor P1
CHAMPION

Efter att du skapat prislista 2 inklusive moms får du gå vidare och göra en massuppdatering i kundregistret så att alla gamla kunder får prislistan MED moms.

När du lägger upp nya kunder kan du även gå in under ARKIV - INSTÄLLNINGAR - FÖRSÄLJNING och flik 2 NORMALVÄRDEN ändra prislista till rätt lista som standard.

Sen måste du även ha bockat i rutan för INKLUSIVE MOMS på fakturorna.

//Davor P
Fd medlem
Inte tillämpbar

Lena har rätt du måste göra en prislista inkl.moms. Skapa en ny prislista markera att priser är inkl.moms räkna fram priserna i flik 3 använd din vanliga prislista och lägg på 25% på den. Såvida du inte har livsmedel för då får du välja ut de som skall ha 12% uppräkning.
Sedan får du ställa in dina privata kunder att använda denna prislista, det gör du på flik 2 på kunduppgiften. Har du många kunder kan du markera dem manuellt eller med markeringshjälpen och sedan massuppdatera dessa till din prislista inkl.moms.
Fd medlem
Inte tillämpbar

tack för all hjälp!
mvh
Helene