Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

% blir kr

Hej, När jag i t.ex. en offert ändrar rabatten (som vi i princip alltid anger i %) så ändras enheten automatiskt. Låt säga att vi har en kund som har 10% rabatt. Sen kanske man vill se totalen utan rabatt och sätter den på noll för att sedan lägga in rabatten igen. Men sätter man noll i rabatt så byter programmet enhet till kr per automatik. Så lägger jag in rabatten igen så står den nu i kr och det är så lätt att missa.
Är detta något vi själva kan åtgärda eller vad beror detta på?

 

4 SVAR 4
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Fabian,

Tack för att du hörde av dig. Det du skriver stämmer även hos mig och jag kommer att bolla över frågan till våra produktspecilister och sedan uppdaterar vi dig när vi får återkoppling i ärendet. 

 

Ha en solig dag!

Tinna

Fd medlem
Inte tillämpbar

Tack!

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Detta är ett fel som har hängt med oss ett tag men eftersom man kan kringgå detta, genom att antingen klicka på kr eller använda mellanslag för att ändra tillbaka till %, så har en korrigering av felet blivit bortprioriterat till förmån för andra programförbättringar. Är det totalen på artikelraden du vill se så kan du också plocka upp artikeln på en ny rad för att sedan radera istället för att nolla ut rabatten.

Jag har lyft det med de som har hand om utvecklingen av programmet men som det är nu är det inte något som kommer att korrigeras framåt. 

 

Ha det gott!

/Jenny

 

 

 

 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Tråkigt att höra. Din lösning är tyvärr inte en enklare metod enligt mig. 
Hoppas ni åtgärdar felet