Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
JohanLindberg
NY MEDLEM

Visa siffran 0 istället för blank sida på not

(uppdaterad av My Janhall ANSTÄLLD ‎2020-07-07 08:26 )

Hej,

 

Jag ska lämna in en Årsredovisning digitalt och kommer till noten Medelantalet anställda. Försöker få till 0 anställda men hur jag än gör blir det blankt/tomt. Ser inte alls snyggt ut. Finns det någon lösning på detta problem? 

 

Tack på förhand!

 

Mvh

Johan

4 SVAR 4
My Janhall
ANSTÄLLD

Hej Johan, 

I dagsläget finns det vissa begränsningar i att redigera noter om du ska lämna in din årsredovisning digitalt, vilket är det som hade behövts för att detta skulle gå igenom. Däremot så tolkar jag det som att du inte haft några anställda under året och kikar jag på bokföringsnämndens sida Frågor och Svar om noter i K2 behöver du om så är fallet inte heller lämna en upplysning om detta i din årsredovisning. 

 

Ha en fin onsdag! 🙂 
/My 

JohanLindberg
NY MEDLEM

Tack för snabbt svar! Fick lösa det genom att ta bort noten precis som du nämnde. Hade dock helst velat få till så man kan ha kvar noten men med 0st. Hoppas ni kommer lösa det framöver!

 

Tack detsamma!

 

// Johan 

Generellt sett så skall man ju idag inte ha med sånt som inte finns.. t.ex. då inga anställda. Vilket då inte gällde förut. Och skall man vara krass så blir det rätt mycket man kan skriva om man tar med sånt som inte finns i bolaget... 

Men nu vet jag inte om det funkar i den digitala varianten men samma problem kan ju uppstå i den "normala" varianten och då brukar man kunna låsa det genom att ändra typ till text istället för tal... 

Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej på er,

 

Det finns, precis som min kollega My skriver tidigare i tråden, begränsning vad gäller redigering av noter. När det är markerat för digital inlämning går det inte att låsa upp och ändra fält vilket går fint att göra om det inte är digitalt bokslut. 

 

Vi tar med alla input gällande detta till våra produktspecialister. 

 

/Tinna