Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Skapa flera lönekörningar på samma datum

Jag tycker det vore en väldigt bra idé att kunna skapa flera lönekörningar gällande samma datum. Vet att det idag går att skapa tex 1 extra lön och 1 ordinarie lön samma datum men jag vill kunna skapa 2 ordinarie lön för samma datum. Givetvis gäller då lönerna olika personer.

11 SVAR 11
Fd medlem
Inte tillämpbar

Förstår inte riktigt vitsen med att skapa 2 lönekörningar i samma företag?????
Fd medlem
Inte tillämpbar

Har man mycket personal så vill man ibland kunna separera olika typer av personal/avdelningar för att lättare kunna hitta rätt lönekörning om man behöver gå bakåt och söka efter något. Finns massa anledningar till varför man vill kunna detta. Så vits finns det för oss!!!!!!
Fd medlem
Inte tillämpbar

Jag viker mig och ber om ursäkt
catarina ScF
UTFORSKARE

Jag instämmer!

Vill göra separat utbetalning för månadsanställda och en för timanställda. Hade varit mycket lättare att följa upp/gå tillbaka.

Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej,

Idag har du möjligheten att skapa mer än en lönekörning med typen ordinarie lön på samma dag.
När du har valt Lönearbete - Lönekörning  - Ny så är det enda kravet att samtliga tre översta fälten, Typ av lönekörning, Utbetalningsdatum och Beskrivning inte får vara samma i samtliga fält.
I fältet beskrivning kan du även lägga till egna beskrivningar tex timavlönad och månadsavlönad. Det du skriver på beskrivning kommer du sen se när du står i listläget över alla dina lönekörningar.

Hade detta hjälpt er?


/Cecilia

Jag visste inte att man kunde lägga till egna beskrivningar.

Ska testa vid nästa tillfälle. Tack!

Fd medlem
Inte tillämpbar

Finns ytterligare 1 sak somkborde vara bra att kunna ändra på.
Vi är ett litet bolag som ingår i stor koncern och då skiljer man på arbetsgivaravgift för tjm och koll lika med alla övriga kopplade lönearter så som sem. osv. Vore bra om man kunde få till detta direkt i grundinställnignarna. Detta gör att vi måste göra 2 lönekörningar varje månad med samma utbetalingsdag för att det skall bli rätt i bokföringen.
Theodor Ahlström
ANSTÄLLD

Hej Kacka,


Om jag förstår dig rätt så skulle du vilja att det går att skilja i bokföringen för arbetsgivaravgiften samt lönearter för semester m.m. på lönerna skapade för tjänstemän och arbetare? Tänker du då att man skulle kunna styra olika bokföringskonton för arbetsgivaravgift och semester utifrån vilken personalkategori som den anställde har, för att på så sätt kunna ta med alla anställda på en lönekörning och slippa dela upp det i två lönekörningar? 


Jag kommer att ta detta önskemål vidare till vår utvecklingsavdelning, du får gärna utveckla lite mer hur du hade velat ha det i programmet. Andra användare får gärna även kommentera eller rösta på inlägget för att vi ska se hur stor efterfrågan det finns på en sådan funktion. 


Ha det fint!
/Theodor 

Detta hade jag uppe med supporten för många år sedan. Då gällde det att skilja lön/sem/arb.givaravgift/sjuklön o.dy. för företagsledare från övriga tjänstemän.  Det hade varit tacksamt om vi kunde lägga in konton på individnivå för sådant.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Annika ännu bättre förslag.

Hej! 

För tillfället har vi inget inplanerat att implementera dessa funktioner. 

// Jesper