Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Ebba Arvén COMMUNITY MANAGER ‎2024-02-13 13:16 )
  • 0 Svar
  • 7 gilla
  • 8207 Visningar

  

I forumet finns en hel skatt av kunskap och diskussioner om allt som rör programmen från oss men även bokföring, redovisning och lönehantering. Vi har delat in forumet i olika områden och från startsidan navigerar du in dig till det området där du vill hitta hjälp eller hjälpa andra användare.

 

För att kunna ställa en fråga, svara på ett inlägg eller följa ett område eller tråd behöver du vara registrerad och inloggad i forumet samt ha ett aktivt avtal med Visma Spcs. I inlägget Inloggning till Visma Spcs forum kan du läsa mer om hur du registrerar dig och loggar in på forumet. 


Hur ställer jag en fråga?

Välj kategorin som passar din frågeställning bäst. Klicka dig vidare till fliken Frågor och funderingar. Här kan du påbörja ett nytt ämne. 

 

Olika typer av inlägg 

I forumets områden finns olika flikar för olika typer av inlägg. Detta för att du enklare ska kunna hitta och leta dig fram till intressant innehåll. 

  • Översikt - här samlas alla inlägg från dom andra flikarna, det är dom senaste skapade inläggen som syns i översikten
  • Frågor & funderingar - funderingar och frågeställningar, det är här du som användare kan ställa dina frågor
  • Användartips - tips från oss hur du exempelvis jobbar mer effektivt i ditt program
  • Nyheter - programuppdateringar och kommande nyheter
  • Kända fel - bekräftade buggar och fel i våra program
  • Driftinfo - incidenter och driftstörningar i våra program

 

Testa gärna att söka innan du ställer din fråga

Med tusentals inlägg är chansen stor att någon annan redan har undrat samma sak som du, och svaret kan mycket väl finnas här redan. 

 

sök.png

 

Om du inte hittar svaret på din fråga är du självklart välkommen att påbörja ett nytt inlägg. Klicka då på den gröna knappen Påbörja ett ämne i fliken Frågor och funderingar. 

 

 

ställ fråga.png

Fyll i en kortfattad men beskrivande rubrik i fältet Ämne. I fältet Huvudtext kan du fylla på med dina fråga eller fundering och information som du tror kan vara relevant angående ditt ärende. När du är nöjd så klickar du på Publicera inlägg så postas ditt inlägg i forumet.

 

Du får ett mejl skickat till dig när du får ett svar eller en gilla-markering.

 

När du har fått ett svar som har hjälpt dig ser vi gärna att du godkänner svaret som lösning och skickar en uppmuntrande like till användaren som hjälpt dig. Som vi har sagt förut, sharing is caring!

 

Hjälp en användare i nöd

Storheten med forumet är att vi alla kan hjälpas år att reda ut klurigheter och diskutera arbetssätt, dela gärna med dig av det som just du är bra på! 

För att hjälpa användare med deras funderingar klickar du på den gröna svara-knappen i användarens inlägg. Skriv ditt svar och skicka iväg det genom att välja Publicera inlägg. Tänk på att vi alla har varit nybörjare och har olika erfarenheter och kunskaper, och det är ju det vackra i detta, att vi kan komplettera varandra!  

 

Jag hoppas att du känner dig redo i gemenskapen här, välkommen!