Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Agnes Ohrling COMMUNITY MANAGER ‎2022-11-01 14:56 )
  • 0 Svar
  • 7 gilla
  • 6194 Visningar

I forumet hittar du nästan alla funderingar om programmen från Visma Spcs men också gällande bokföring, redovisning och lönehantering. Vi har delat in forumet i olika områden och från startsidan navigerar du in dig till det området där du vill hitta hjälp eller hjälpa andra användare.

 

För att kunna ställa en fråga, svara på ett inlägg eller följa ett område eller tråd behöver du vara registrerad och inloggad i forumet samt ha ett aktivt avtal med Visma Spcs. I inlägget Inloggning till Visma Spcs forum kan du läsa mer om hur du registrerar dig och loggar in på forumet. 

 

Olika typer av inlägg 

I forumets områden finns olika flikar för olika typer av inlägg. Detta för att du enklare ska kunna hitta och leta dig fram till intressant innehåll. 

  • Översikt - här samlas alla inlägg från dom andra flikarna, det är dom senaste skapade inläggen som syns i översikten
  • Frågor & funderingar - funderingar och frågeställningar, det är här du som användare kan ställa dina frågor
  • Användartips - tips från oss hur du t.ex jobbar effektivare i ditt program
  • Nyheter - programuppdateringar
  • Kända fel - buggar och fel i våra program
  • Driftinfo - incidenter och driftstörningar i våra program

 

Sök innan du ställer en fråga 

Det finns flera tusen inlägg i vårt härliga forum, och det är ganska stor chans att någon annan redan har undrat samma sak som du och att svaret då redan finns. Ta för vana att sök på din fråga innan du skapar ett nytt inlägg.

 

Sök innan publicering.png

 

Om du inte hittar svaret på din fråga är du självklart välkommen att påbörja ett nytt inlägg. Klicka då på den gröna knappen Påbörja ett ämne.

 

 

nytt meddelande.png

Fyll i en kortfattad men beskrivande rubrik i fältet Ämne. I fältet Huvudtext kan du fylla på med dina fråga eller fundering och eventuellt uppgifter om företagstyp, redovisningsmetod eller eventuellt felmeddelande. Sånt som helt enkelt kan vara bra för oss och andra hjälpsamma användare att känna till. 

När du är nöjd så klickar du på Publicera inlägg så postas ditt inlägg i forumet.

 

Du får ett mejl skickat till dig när du får ett svar eller en gilla-markering.

 

När du har fått ett svar som har hjälpt dig ser vi gärna att du godkänner svaret som lösning och skickar en uppmuntrande like till användaren som hjälpt dig. Som vi har sagt förut, sharing is caring!

 

Hjälp en användare i nöd

Storheten med forumet är att vi alla kan hjälpas år att reda ut klurigheter och diskutera arbetssätt, dela gärna med dig av det som just du är bra på! 

För att hjälpa användare med deras funderingar klickar du på den gröna svara-knappen i användarens inlägg. Skriv ditt svar och skicka iväg det genom att välja Publicera inlägg. Tänk på att vi alla har varit nybörjare och har olika erfarenheter och kunskaper, och det är ju det vackra i detta, att vi kan komplettera varandra!  

 

Kika gärna på filmen nedan för att få en guidad rundtur i forumet av Johan. 

 

 

Jag hoppas att du känner dig redo i gemenskapen här, välkommen!