Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Davor P1
CHAMPION

Utlandsbetalning utan faktura

Jag vill kunna betala ut lön till utländskt konto genom att använda mig av "skicka betalning utan faktura" i administration 2000.

 

Eftersom Visma Lön 600 än så länge inte kan hantera betalning till utlandet måste jag manuellt varje månad lägga in ett 20-tal lönebetalningar manuellt till banken.

 

För att minska handpåläggningen vill jag använda mig av Administration 2000 för att skicka betalningen till banken.

 

Går detta att göra i programmet?

 

Jag lägger i så fall upp de anställda som "leverantörer" så att jag får med deras IBAN nummer med automatik och skall då enbart ange belopp och betaldatum på individen.

 

// Davor P

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Davor!

Kreativt tänkt tyckte vi och självklart vore det skönt för dig att slippa skapa så pass många manuella löneutbetalningar varje månad. Jag har kollat upp detta och med kommandot Betala utan faktura  så kan du göra utbetalningar via betalfil utan att du har någon faktura som grund, t ex betalning till skattekontot. Detta gäller dock endast för utbetalningar i svensk valuta och det finns inget fält för IBANnummer utan endast bg/kontonr och pg.

 

Om du har möjlighet får du gärna lämna ett önskemål till våra produktspecialister. I Visma Administration finns en knapp som heter Förbättringsförslag lokaliserad en bit till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

 

Ha en fin eftermiddag!

//Tinna