Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Nya bolagsformer i Visma Skatt & Bokslut Pro

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2023-01-11 10:14 )

Som vi har längtat! Äntligen finns det stöd för nya bolagsformer i Visma Skatt & Bokslut Pro.


Stöd för nya bolagstyper

De två nya bolagsformerna som Visma Skatt & Bokslut nu stödjer är Ekonomisk förening och Bostadsrättsförening. Programmet har sedan tidigare stöd för Aktiebolag (K2 & K3), Enskild firma samt Privatperson.

 

Det nya inbyggda stödet för Ekonomiska föreningar och Bostadsrättsföreningar är anpassat med alla regelverk, årsredovisningsdokument, skatteuträkningar och deklarationsblanketter. Allt för att du enkelt ska kunna göra din års- eller periodavstämning, skatteuträkning och årsredovisning.

Du väljer företagstyp i programmets startguide. De nya bolagsformerna är tillgängliga för räkenskapsår som slutar 2022-12-31 eller senare.
Startguiden i Visma Skatt & Bokslut Pro.Startguiden i Visma Skatt & Bokslut Pro.

 

Kanske du vill ta steget och börja arbeta i Visma Skatt & Bokslut Pro? Läs mer och jämför programmet mot det lokalt installerade Visma Bokslut.Övriga nyheter

Fritextbrevet har fått ny plats under Deklarationsbilagor
Du har tidigare kunnat lägga till fritext på inlämningssidan. För räkenskapsår som slutar efter 2022-08-31 (2022-P4) så är istället fritextbrevet flyttat till avsnittet Deklarationsbilagor.

 

Lägg till "Övriga upplysningar till inkomstdeklarationen" i Visma Skatt & Bokslut Pro.Lägg till "Övriga upplysningar till inkomstdeklarationen" i Visma Skatt & Bokslut Pro.

 

En förbättring är att du nu kan välja ifall fritextbrevet ska tas med vid inlämningen eller inte. Läs mer i vår skrivna hjälp.

Medverkande
4 Kommentarer