Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2024-02-08 11:04 )
Fd medlem
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 2215 Visningar

Ett snabbt och digitalt flöde för kundens kvitton och leverantörsfakturor 

 

Använd e-faktura 

Du och din kund bör sträva mot att få in så många leverantörsfakturor som möjligt helt elektroniskt i programmet. Flera tidskrävande steg kapas då både för dig och kunden. Ställ in i programmet att ta emot e-fakturor och meddela kundens leverantörer. Fakturor som skickas via brev kan du enkelt få in digitalt med hjälp av vår scanningscentral. 

 

Ta emot digitala fakturor » 
Magiskt bra med e-faktura »

 

Din kund skannar kvittot eller fakturan 

Med appen Visma Scanner kan din kund enkelt fota sina leverantörsfakturor och kvitton. Den har även funktioner som gör att man kan föra över bilder och PDF-filer direkt från mobilen till appen. Det tar bara någon sekund för appen att identifiera och tolka datan från underlagen som då laddas upp automatiskt i Visma eEkonomi. Med den tolkade datan går det snabbt för dig att bokföra händelserna. Programmet kommer dessutom ihåg hur du bokfört liknande händelser tidigare och kommer ge förslag på kontering som du kan godkänna eller korrigera. 

 

Obs: Skulle din kund ha flera företag kan den enkelt skifta företagen i appen utan att behöva logga ut.

 

Bildunderlag i Visma eEkonomi » 

Jobba digitalt i Visma Administration »   

 

Automatisk attest 

Med ett helt digitalt fakturaflöde ökar behovet av ett smidigt attest- och betalflöde. I Visma eEkonomi finns en inbyggd attestfunktion som gör att du kan skicka fakturan till din kund för godkännande. Du kan även välja att använda dig av funktionen "automatisk attest", då skickas leverantörsfakturan automatiskt till din kund.  Detta ställer du enkelt in på respektive leverantör. En supersmidig funktion som du självklart ska använda dig av!

 

Genom att aktivera bankkoppling kan du sedan skicka leverantörsfakturan för betalning i banken direkt från programmet när den är bokförd, och din kund kan godkänna det i sin internetbank. På så sätt effektiviseras hela avstämningen och ni båda sparar tid. 

 

Attestera leverantörsfakturor »

Skicka betalning av leverantörsfaktura med aktiv bankkoppling » 

 

Om ni vill ha en mer avancerad lösning för attest finns Winvoice, en molnbaserad lösning som automatiserar hanteringen av leverantörsfakturor. Här kan du bland annat ha fler attestanter. 

Rillion »

Läs mer om kvitton och leverantörsfakturor »

 

Medverkande