Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Här hittar du som redovisningsbyrå tips på hur du arbetar med Vismas program och du kan få mejl när det kommer något nytt!
Då behöver du först logga in i forumet, sedan klickar du på de tre prickarna uppe till höger och väljer Prenumerera.
Sortera efter:
senast uppdaterad av Amanda Nygren CONTENT PRODUCER ‎2020-11-16 15:33
Slipp papperskopior, porto och långa ledtider för underskrifter!
Visa fullständig artikel
av Amanda Nygren CONTENT PRODUCER
Vi summerar webbinariet Bli en digital vinnare där vinnaren av Visma Accounting Awards 2019 delar med sig av sina bästa tips.  
Visa fullständig artikel
av Marita Jonsson CONTENT PRODUCER
Tablåraden Fria reserver, övriga (EKFR1) är i senare versioner av Visma Koncern en rubrikrad i koncerntablån vilket innebär att denna raden inte ska ha ett saldo. Eftersom tablåraden enbart är en rubrik går det inte att redovisa/plocka upp den raden i Balansräkningsmallen.  Eventuellt saldo som finns på raden kommer därför att saknas i balansräkningen och orsaka en differens.  Saldot på raden behöver nollställas, gör enligt nedan: Gå in under Arbeta med - Föregående år/periods värde och leta upp raden Fria reserver, övriga. Finns det ett saldo på raden måste detta saldot manuellt flyttas från raden Fria reserver, övriga till en annan balansräkningsrad.  Kontrollera dina koncernverifikationer. Finns raden Fria reserver, övriga upplagd på någon koncernverifikation med saldo/justering behöver raden Fria reserver, övriga bytas ut mot en annan balansräkningsrad.  Finns det fortfarande ett saldo efter att du har gjort enligt punkt 1 och 2 behöver du lägga upp raden Fria reserver, övriga på en koncernverifikation och göra en justering så att utgående saldo blir noll, detta behöver du göra per företag om det finns flera företag som har ett saldo på raden. 
Visa fullständig artikel
Awesome
Genvägar
Inloggade användare (618)