Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej!Testa detta att ta bort rapporten och importera på nytt.Arkiv-Mallar/Rapportgenerator-Rapportgenerator-Markera den rapporten och radera.Därefter läser du in den på nytt viaArkiv-Mallar/Rapportgenerator-läs in rapport.Nu ska det fungera att välja fil också.
Hejsan!Det är kanske förvirrande med begreppen här som jag ska förtydliga. För några år sedan hette vår lagringstjänst Visma Backup, ett samarbete med Storegate. Senare ändrade vi namnet till Storegate Backup - men det är samma tjänst som tidigare. När jag tittade på din faktura så står bägge namnen här, Storegate Backup lagringsutrymme och Visma Backup, så jag förstår att det inte är lätt att veta vad som är vad.Du skriver att du får en uppmaning att ladda hem Storegate Backup, och jag antar att det är klienten som ska laddas ner om du vill ha automatisk backup på valda mappar. Men för att reda ut detta hos dig så rekommenderar jag att du kontaktar Supporten på Storegate. Ha en fortsatt fin dag!
När jag spårar vilka beställningar som gjorts på en artikel får jag enbart upp beställningar som ej är levererade.Finns det ett sätt att visa alla tillfällen en artikel blivit beställd under spårningsval 1 beställningar?
Hej,Jag har inte hunnit med detta efter semestern, men det är koden jag menar.Koden förDB Schenker System Premium är BCFPREMIUM I Unifaun Online som vi använder för våra frakthandlingar, detta är för långt i fältet Kod under leveranssätt.MvhChrister
Hej Andy, När du står i listläget över dina artiklar är det viktigt att du börjar med att välja upp en specifik prislista för att priset ska synas. Kan det vara så att du missat det? Lätt hänt och jag har själv gjort samma sak 🙂 Återkom gärna om jag har missförstått din fråga! /Tinna
Awesome
Genvägar