Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej,Nu har jag varit i kontakt med supporten igen och de hjälpte mig att lösa problemet. Det gick inte läsa in säkerhetskopian från 4.3 direkt i 2020.0 utan vi fick först avinstallera 2020.0 och installera en version från 2017. I den versionen lästes sedan säkerhetskopian in från version 4.3. Därefter uppdaterade vi till version 2020.0 och då fanns både befintliga bolag med samt det nya bolaget som vi flyttade från gammal version. Tack för hjälpen!
Hej Liselott, Precis som min kollega Tinna beskriver så är det bättre om du vänder dig till banken det gäller förfrågan om QR-kod fungerar, det bör vara standard men dubbelkolla gärna.När du hänvisat till sidan www.usingqr.se, vad har de du hänvisat sidan till behövt för information då? Kan säkert hjälpa dig få fram informationen på annat håll så länge vi vet vad som önskas. 🙂 Återkom gärna! /My
Det vore bra om man kan ha en kontroll av att momsbeloppet är rimligt i förhållande till belopp att betala när man gör manuella registreringar av leverantörsfakturor. Detta för att minska risken för felregistreringar.
Hej Kent, Jag misstänker att du behöver kontrollera hur era artikelkonteringar ser ut. Gå in under Arkiv - Inställningar - Klicka på plustecknet framför Artiklar/lager - Artikelkonteringar. Här får du säkerställa att det ser korrekt ut. Hör gärna av dig så vi vet att du har fått det att fungera igen. /Tinna
Hej,Vårt företag har förvärvat ett annat aktiebolag och ska fortsätta ha det som ett eget bolag. De har sin bokföring i Pyramid idag vilket vi då ska ta över. Tacksam för tips hur vi ska hantera detta. Det är mitt i ett räkenskapsår. Kan de skapa en SIE-fil från Pyramid som vi kan ta in i Visma Administration 200? Eller hur gör vi bäst?
Awesome
Genvägar