Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
  • 3 Svar
  • 10 gilla
  • 15568 Visningar

För alla företag som vill kunna arbeta i till exempel Visma Administration på distans har vi en lösning för. Via en molnserver från vår partner IT-stöd kan du använda Visma Administration precis som om du hade suttit på kontoret - och även flera personer kan jobba samtidigt. Har du fler program från oss kan du ha alla dina program i denna lösning. Det är dessutom smidigt för dig som tycker det är svårt att installera nya versioner eller ta säkerhetskopior på ditt företag - detta hanteras av molntjänsten.

 

I samband med Corona har det blivit ett ökat behov av att arbeta på distans och tillsammans med IT-stöd finns ett enkelt sätt för dig att använda Visma Administration i “molnet”. Molnservertjänsten har funnits och utvecklats i över 10 år och är speciellt anpassad för våra program. I dagsläget använder över 2000 Administrationsanvändare denna lösning för att kunna arbeta på distans. 

 

  • Det går snabbt att komma igång
  • Fungerar att ansluta till Visma Administration från PC, Mac eller surfplatta
  • Programmet uppdateras automatiskt till senaste versionen och backup tas kontinuerligt i bakgrunden 
  • Support av IT-stöds supporttekniker ingår 

 

Första månaden för tjänsten är kostnadsfri och det är inte heller något bindnings- eller uppsägningstid. 

Gå till IT-stöds sida för att komma igång redan idag. 

Kommentarer
A_ ITchefen
UTFORSKARE

Tack. Konstigt att inte Visma tipsar om det när man chattar.

 

Det ser ut som om IT-stöd använder Microsoft och terminalserver app, då borde man ju kunna använda det i sin befintliga M365 utan att gå via IT-stöd oxå? Varför kan Visma inte tipsa om hur man gör för att få igång detta på en support-sida?

Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

De tips och råd som vi kan ge våra användarna är kring våra egna produkter. När det gäller övriga lösningar finns det en uppsjö av olika alternativ, men där är vi inga experter. I det här fallet har It-stöd erbjudit en lösning för våra användarna där de kan ge bra råd och stöd, därför hänvisar vi till dem då de har kunskapen kring just detta.

 

/Joanna

Carina Lindelöv
NY MEDLEM

Jag har jobbat med IT-stöd i flera år och är supernöjd, jättebra och snabb support och fantastiskt trevliga att ha och göra med!!