Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2023-10-30 16:18 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 476 Visningar

Under hösten är det hög tid att se över skatteplaneringen för privatpersoner som är delägare i ett fåmansbolag. Självklart har vi en superbra modul för detta i Visma Skatt & Bokslut Pro, som gör jobbet mycket enklare!

 

Modulen Skatteplanering för delägare i fåmansbolag, som är separerad från den övriga deklarationen och kan användas helt fristående, är tillgänglig för privatpersoner.

 

Du kan beräkna lönebaserat utrymme, lönekrav och utdelning i ett fåmansbolag på ett smidigt och enkelt sätt. Och just att beräkna lönekravet under sista delen av året är viktigt för att kunna utnyttja lönebaserat utrymme för nästkommande år. Kalkylen jämför olika regler och använder automatiskt den mest fördelaktiga. Under planeringen får du även tips och rekommendationer om hur mycket lön delägaren behöver ta ut i år för att klara det så kallade lönekravet. 

 

Skatteplanering för delägare i fåmansbolag i Visma Skatt & Bokslut Pro.Skatteplanering för delägare i fåmansbolag i Visma Skatt & Bokslut Pro.

 

I foruminlägget Beräkna lönekravet (2023) i fåmansbolag med Visma Spcs kan du läsa mer kring beräkning av gränsbelopp samt beräkning på lönekravet.

Hur kommer jag igång?

Aktivera Visma Skatt & Bokslut Pro på den aktuella privatpersonen via fliken Kunder - Samarbeten i Visma Advisor. Sen är det bara att köra igång och kalkylera! 


Läs gärna mer Skatteplanering för privatpersoner i Skriven hjälp.

Medverkande