2024-12-11
14:05
Hej!
Om man vill filtrera och sortera i excel så brukar det bästa vara att ta ut en excelfil som är oformaterad. Den ursprungliga excelfilen vi hade var redan bearbetad så därav la vi till en oformaterad fil där det ska vara enklare att redigera för egen del. Jag vet inte om du även har testat med den och att den är lika svårarbetad?
Det stämmer att vi inte har arbetat med rapporter det senaste året eftersom annat har prioriterats utifrån kundönskemål och andra förbättringar så ska gynna så många som möjligt. Sedan kan jag förstå att man vill ha fler rapporter och det finns önskemål kring fler rapporter i vår roadmap.
En rapport över fakturerat belopp per kund tänker jag att man skulle kunna använda täckningsgrad till om man är ute efter en kolumn som visar fakturerat belopp över en viss period. Sedan specar denna inte per faktura men man kan ju sätta nivåer så att nivå 1 är kund, nivå 2 är uppdrag alt. aktivitet om man vill se vilka uppdrag eller aktiviteter som står för totalt fakturerat. Nu vet jag inte om du redan har testat denna rapport och att den inte fungerar på sättet du tänker?
När det gäller export av fakturaunderlag till Administration så behöver man alltid bara godkänna fakturorna och sedan lämna Advisor där. Man ska inte klicka på någon överför knapp utan sedan ska man använda "Invoice basis", det lokala systemet för att skapa xml-filen och då flyttas dessa fakturor rätt automatiskt.
/Tobias
... Visa mer
2024-11-06
15:57
1Gilla
Hej igen @Johan_40
Jag fick för mig att det var i Administration som du upplevde detta i och med rubriken på tråden. Men bra att allt är i sin ordning igen och tack för att du återkopplade.
Trevlig eftermiddag!
/Tinna
... Visa mer
2024-09-23
11:20
1Gilla
Hej @charlottepehrson Kul att du gillar tjänsten och tack för din fundering! Idag finns bara Visma Scanner som en app i din telefon. Tanken är god och jag tar det gärna vidare som ett förbättringsförslag. Om du skulle komma på mer bra feedback till oss så har alla våra program en "Lämna feedback" knapp då skickas din feedback direkt till våra utvecklare!
I Visma Scanner finns den längst ner efter att du klickat på de tre punkterna uppe till vänster.
Jag har faktiskt ett tips till dig, som gör att du kan hoppa över något steg i arbetsgången du beskrev i din kommentar. Om du öppnar Visma Scanner-appen och klickar på de tre punkterna uppe till vänster. Då har du inställningar som ett alternativ på den sidan - under inställningar har du också en mailadress. Den mejladressen är knuten till din scanner-app. Om du istället mailar dina underlag dit istället för till din privata mejladress, då laddas bildunderlaget upp i scanner appen! När du står på inställningar i din app så har du också en inställning, "Skicka direkt till ekonomisystemet", om den inställningen inte är i bockad - då måste du öppna Visma Scanner och hantera dokumenten du skickat in. Är inställningen istället bockad och blå, då slipper du allt manuellt arbete i appen. Hoppas det kan vara till din hjälp framöver! /Anton
... Visa mer
2024-09-18
11:48
1Gilla
Vet du hur du på smidigast sätt arbetar med Reko/Rex i Vismas program? Oavsett om du har full koll på läget eller behöver en hjälpande hand har vi plockat ut godbitarna som gör det enkelt att göra rätt.
Spana in videon nedan, här går vår Produktägare, Helena Sjösten igenom hur du arbetar med löpande kontroller i Visma Skatt & Bokslut Pro, hur du kan kvalitetssäkra ert arbete och hur du automatiskt kan få uppdaterade bevakningslistor ur Visma Advisor.
... Visa mer
Etiketter:
2024-07-22
10:57
Hej @Hans Ly
Tack för att du kontaktar oss.
Jag hittade prisinformation på vår hemsida där du kan läsa mer om vad det kostar men sedan rekommenderar jag att du slår oss en signal så får vi rådgöra om vilken programstorlek som passar dina behov bäst.
Välkommen att kontakta oss.
/Tinna
... Visa mer
2024-06-03
13:52
I detta inlägg har vi samlat frågor & svar från Morgonsoffan den 24 maj med temat “Allt om den allmänna riskbedömningen och KYC”.
Svaren är generella och bygger på vår tolkning av frågan och olika omständigheter skulle kunna påverka svaren så att de blir annorlunda i det enskilda fallet.
Vad bör man tänka på vid den allmänna riskbedömningen och vad ska finnas med? Svar: Följande baseras helt på 2 kap 1st Lag (2017:630) om åtgärder mot penningtvätt. Verksamhetsutövaren ska göra en bedömning av hur de produkter och tjänster som tillhandahålls kan utnyttjas för penningtvätt eller finansiering av terrorism och hur stor risken är att så sker. Vid riskbedömning ska särskilt beaktas vilka:
produkter och tjänster som tillhandahålls,
vilka kunder och distributionskanaler som finns och
vilka geografiska riskfaktorer som föreligger
Riskbedömningen ska ta hänsyn till sådant som framkommit i verksamhetsutövarens rapportering av misstänkta aktiviteter och transaktioner samt information om tillvägagångssätt för penningtvätt och finansiering av terrorism och andra relevanta uppgifter som myndigheter lämnar.
Det känns orättvist att penningtvättsregelverket som är så stort och komplext ska gälla ”lika” för små redovisningsbyråer och för storbanker.
Svar: Regelverket är vad man brukar kalla för riskbaserat och är därmed proportionerlig till viss del. Om man tar riskbedömningen som exempel så ska den bestämmas med hänsyn till verksamhetsutövarens storlek och art och med hänsyn tagen till de risker som kan föreligga.
Lite förenklat kan man säga att är man en mindre och ”enklare” aktör behöver man inte göra lika mycket som en större och ”mer komplex” aktör. På andra områden, så som reglerna om kundkännedom, finns delar som är gemensamma för alla aktörer, oavsett storlek eller komplexitet.
Finns det möjlighet för mig som byrå att ta del av ett exempel på en mall med en godkänd riskbedömning?
Svar: Man kan säga att det inte finns en riskbedömning som är den andra lik, och så ska det nog vara. Metodiken och dokumentationen kan såklart vara likartad men bedömningarna kommer skilja sig åt eftersom de till viss del baseras på egna erfarenheter och de bedömda risker justeras med de åtgärder man vidtagit för att minska riskerna. Om man skulle titta på den totala ”riskexponering” som en verksamhet har är det lämpligt att ta med kundernas riskprofil (hur många eller hur stor andel av kunderna är hög risk och kanske även skälen till att de fått den risknivå de har) och då blir det med 100% säkerhet en unik allmän riskbedömning.
Om jag som byrå har gjort en kundkännedom på två kunder som sedan startar ett gemensamt AB, behöver jag då göra en ny kundkännedom för det nya bolaget?
Svar: Ja, du behöver göra en ny kundkännedom då det är ett nytt företag med nya kunder, leverantörer och ny verksamhet. Det går bra att återanvända identifieringen av kunderna. Vilket du får på köpet i Advisor KYC. Har du redan kontrollerat en person som är ägare till flera bolag blir det godkänt på alla företagen.
Om jag som byrå hjälper ägaren till ett AB med sin privata inkomstdeklaration, behövs det då göras en kundkännedom både för privatpersonen och aktiebolaget?
Svar: Ja, eftersom det föreligger ett affärsförhållande mellan privatpersonen och redovisningskonsulten så bör en ny kundkännedom utföras.
Behövs en ID-kontroll på alla verkliga huvudmän på en kund, eller räcker det med en?
Svar: Ja, det ska göras på alla verkliga huvudmän.
Vad menas med "sannolikhet" i riskbedömningen?
Svar: Sannolikheten som väljs på ett uppdrag innebär “sannolikheten att det ska inträffa”, och konsekvens innebär konsekvensnivån om det inträffar.
Hur tar jag som redovisningsbyrå betalt för den här tjänsten?
Svar: Det finns inget rätt eller fel svar på detta då det skiljer sig helt mellan redovisningsbyråer. En del tar med detta i sitt fastpris, andra inte. Se över vad som passar er byrå bäst.
Vill du veta mer om vår tjänst Visma Advisor KYC? Spana in vår kostnadsfria film.
Läs mer om Visma Advisor KYC och hur du kommer igång i tjänsten!
... Visa mer
Etiketter:
2024-03-28
11:23
Vill rapportera en bugg i attestfunktionen. Om jag gått igenom det jag ska attestera och sedan väljer att masshantera mina attester så ser jag alla fakturor som ska attesteras men inte bara mina utan även kollegors attester som jag inte ska se eller attestera. Inte så bra.
... Visa mer
2024-03-13
14:43
Vi har förbättrat vårt behörighetssystem och gjort det möjligt att välja vad alla eEkonomi-användare ska ha tillgång till för respektive modul. Detta gör det möjligt att skräddarsy behörigheterna så det passar för företags behov.
Vad finns det för nya behörigheter?
Fullständig behörighet
Begränsad
Läsbehörighet
Läsbehörighet - revisor
För att ändra och se över behörigheterna för användarna går du in under Inställningar - Behörigheter. Här kan du ändra inställningar för användarna i programmet. Tänk på att du bara har fliken behörigheter om det finns fler än en användare i programmet, och det är bara användare med fullständig behörighet som ser fliken för behörigheter.
Ställ in behörigheter i Visma eEkonomi.
Hur ser de gamla behörigheterna ut efter förändringen?
Användare med Fullständig som behörighet får behörigheten Fullständig behörighet. Har behörighet till alla moduler/funktioner i programmet.
Användare med Endast försäljning som behörighet får status Begränsad. Har behörighet för försäljningsfliken (ej betalningar) och läsbehörighet för Appar och tillval. Ingen behörighet för resterande moduler.
Användare med Begränsad behörighet får statusen Begränsad. Har behörighet till försäljnings- och inköpsmodulen (ej betalningar). Ingen behörighet till Kassa-och bankhändelser, men läsbehörighet för resterande moduler.
Om företaget arbetar med attest kommer även behörigheterna för attest att uppdateras. Hade en användare behörighet att attestera tidigare, kommer den även ha det idag. Du kommer också kunna ställa in behörighet för attest separat för momsredovisningen och leverantörsfakturor.
Attest för momsredovisning hamnar under området Bokföring under Inköp - Behörigheter
Attest för leverantörsfakturor hamnar under området Inköp under Inköp - Behörigheter
Vill din kund köpa fler licenser till sitt Visma eEkonomi?
Då göra ni det under Appar och tillval inne i Visma eEkonomi. Gå in under fliken Tillval och välj filtret Uppgradera ditt program. Klicka på extra användarliccens till Visma eEkonomi och ni kan här skaffa fler licenser.
Fler användare.
Läs gärna mer i Skriven hjälp.
... Visa mer
Etiketter:
2023-11-27
10:58
Hej @KristinaM
Ja din fråga finns registrerad hos våra produktutvecklare. Som du säkert vet så är hela önskemålshanteringen flyttad från forumet direkt till vår utvecklingsavdelning och vi har idag inte samma möjligheter till återkoppling på önskemål som tidigare. Men jag har hört mig för och fått fram följande information.
För närvarande arbetar vi med att förbättra bland annat de delar inom Attest som du efterfrågar och vi räknar med att lansera dessa förändringar inom en relativt snar framtid. När det gäller samma funktion för betalfiler är det dock inget som för närvarande finns med i våra planer.
Ha en fin dag och jag ber om ursäkt för sent svar.
/Tinna
... Visa mer
2023-11-06
13:00
5 Gillar
Äntligen, nu är den här! Tjänsten som hjälper dig att efterleva lagen om penningtvätt (KYC/AML) finns nu integrerad i Visma Advisor. Perfekt för dig som vill ha allt om dina kunder samlat på ett ställe.
Penningtvättslagen ställer höga krav på dig som redovisningskonsult och länsstyrelsen har tidigare delat ut höga sanktionsavgifter till redovisningsbyråer. Med vår smarta lösning Advisor KYC vägleder vi er från att ni upprättar er allmänna riskbedömning på byrån till att sedan väva samman denna med kundkännedomsprocessen för respektive kund.
Hur fungerar Advisor KYC?
Tjänsten består av två delar:
Den allmänna riskbedömning för din byrå (utan kostnad), en central del av byråns KYC- arbete för att motverka penningtvätt och som definierar och bedömer potentiella risker i den egna verksamheten. Här ges hjälp att registrera, hantera och följa upp avvikelser.
Kundkännedom (kostnad per kund och år) Från Visma Advisor ges en komplett lista av uppdrag och tjänster som ligger till grund för KYC-rapporten. Verifierad bolagsinformation hämtas automatiskt in och självklart görs kontroller mot PEP- och sanktionslistor. Kundkännedomen hämtar automatiskt information från den allmänna riskbedömningen och du kan vara trygg i att det som du anger i kundkännedomsprocessen hålls uppdaterad när förändringar görs i den allmänna riskbedömningen. På så sätt kan du känna dig trygg med att dina kunder bevakas med uppdaterad information och du sparar tid tack vare den automatiska hämtningen. Tjänsten aktiveras enkelt på Min startsida under fliken Advisor KYC (du behöver vara administratör och ha full behörighet för byråinställningarna i Visma Advisor). Advisor KYC
Med Advisor KYC får du ett sömlöst flöde med allt från riskbedömning till kundkännedom, bevakning, händelser och avvikelser samt rapportering.
Läs gärna mer om hur tjänsten fungerar eller vanliga frågor & svar och kom igång redan idag!
Häng med på vårt webbinarium och lär dig mer - boka dig gratis » Har du inte Visma Advisor än eller bara vill veta mer om Advisor KYC? Boka en gratis rådgivning så hjälper vi dig!
... Visa mer
2023-11-01
10:42
Hej igen! Inte tagit mig tid att ringa.. men upptäckt att om jag sitter med sidan på en större skärm så funkar det! Alltså är något tekniskt, som tidigare inte var något problem.
... Visa mer
2023-10-06
12:35
Hej Mariët!
Tack för du skriver till oss. Full förståelse för att detta kan ställa till det vid byte från en redovisningsbyrå till en annan. Vi kikar på en förbättring av precis det du beskriver då det är en process som vi vill förbättra och förenkla. Jag har i dagsläget ingen exakt tidsuppskattning men det jag kan säga är att vi jobbar på det.
Tack igen och trevlig helg när det blir dags!
Med vänlig hälsning, Jenna
... Visa mer
2023-08-14
15:57
Hej Marita! Tack för din fråga. För att byta namn på ett konto i Visma Ekonomiöversikt byter du namn i det program/SIE-fil som är din importkälla. Använder du exempelvis Visma eEkonomi som importkälla så byter du namnet på kontot där och sedan uppdateras datan automatiskt i Visma Ekonomiöversikt. Använder du en SIE-fil som importkälla ändrar du namnet där och sedan läser in datan igen. Varmt välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar! Med vänlig hälsning, Jenna
... Visa mer
2023-06-29
10:57
Hej Jaqueline!
Tack för din fråga. I dagsläget går det inte att byta regelverk utan att nollställa företaget. Detta är något vi arbetar med för fullt och kommer förhoppningsvis snart att ha en lösning på plats. Önskar du byta gör du på följande sätt: 1. Skriv ut och spara det du önskar. 2. Nollställ företaget (under Underhåll - Inställningar). 3. Börja om med det regelverk du önskar (detta fyller du i när du startar upp företaget i Visma Skatt & Bokslut Pro). Välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor. Önskar dig en fin dag! Med vänlig hälsning, Jenna
... Visa mer
2023-06-28
10:24
2 Gillar
Den 19 juni kom betänkande om hållbarhetsredovisning - fler företag får krav på sig att lämna en hållbarhetsrapport. EU:s nya direktiv för hållbarhetsrapportering, CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive), träder i kraft under 2024 och kommer successivt att omfatta allt fler företag. I den utredning som gjorts föreslås att direktivets krav tas in i bland annat aktiebolagslagen, årsredovisningslagen, lagen om bank- och finansieringsrörelsen och revisorslagen.
De företag som behöver lämna en hållbarhetsrapport kommer vara följande:
Små och medelstora företag vars överlåtbara värdepapper är upptagna till handel på en reglerad marknad (noterade företag), med undantag för s.k. mikroföretag.
Mindre onoterade moderföretag i stora koncerner.
Stora eller noterade dotterföretag och vissa större filialer till tredjelandsföretag som har en betydande verksamhet inom EU.
Hållbarhetsrapporten ska innehålla information som ger en förståelse av företagets inverkan på hållbarhetsfrågor och hur hållbarhetsfrågor påverkar företagets ställning, utveckling och resultat.
Läs mer om hållbarhetsrapportering: Vad är hållbarhetsredovisning och hur skriver man en hållbarhetsrapport? »
Visma eEkonomi Klimatrapport - en del av hållbarhetsredovisningen
En del av hållbarhetsredovisning är att redovisa hur företaget påverkar klimatet, hur användning av resurser, arbetsförhållanden och sociala insatser ser ut. Och också den ekonomiska hållbarheten.
De företag som kommer att omfattas av CSRD (se förklaring längre upp), kommer i sin tur att behöva få in uppgifter från sina leverantörer för att kunna hållbarhetsredovisa. Vilket leder till att små - till medelstora företag som inte omfattas ändå kommer att behöva hållbarhetsrapportera till sina leverantörer. Erbjud dina kunder hjälp redan idag med Visma eEkonomi Klimatrapport, som en del i sin hållbarhetsredovisning. Mät dina kunders klimatavtryck med bara några få knapptryck, få tips på hur företaget kan klimatreducera och hjälp med att klimatkompensera. De val vi gör idag påverkar morgondagens värld och vi måste alla ta ett gemensamt ansvar.
Kolla in Visma eEkonomi Klimatrapport » Kika gärna även på vårt webbinarium om Visma eEkonomi Klimatrapport Pro »
För mer information om de nya reglerna och hållbarhetsredovisning: FAR - nya regler om hållbarhetsredovisning» Regeringskansliet - nya regler om hållbarhetsredovisning » Vad är hållbarhetsredovisning och hur skriver man en hållbarhetsrapport? »
... Visa mer
Etiketter:
2023-05-02
08:54
Hej Jenny!
Tack för din fråga. Det går jättebra att lägga till Visma Skatt och Bokslut Pro för din kund och sedan läsa in data via en SIE-fil. För att starta ett samarbete går du in under fliken Samarbeten, på den kund du vill aktivera samarbetet på. Sedan klickar på du på Visma Skatt och Bokslut Pro och därefter väljer du Årsavslut. Läs gärna mer i detta hjälpavsnittet, längst ner: https://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-advisor/content/online-help/activate-collaboration-periodend-yearend.htm Önskar dig en fin dag! Med vänlig hälsning, Jenna
... Visa mer
2023-03-16
14:36
1Gilla
Det första K2-regelverket för aktiebolag publicerades för mer än tio år sedan (2008) och K3-regelverket har funnits sedan år 2012. Båda regelverken tillämpades obligatoriskt första gången för räkenskapsår som påbörjades 1 januari 2014. Under år 2016 gjordes omfattande justeringar i regelverken genom anpassningar till de lagändringar som föranleddes av EU:s nya redovisningsdirektiv. Nu är det alltså dags för ännu en översyn av båda regelverken.
Bakgrund
K3 är huvudregelverket för ett företag som ska upprätta årsredovisning eller koncernredovisning. De flesta företag som är mindre företag enligt årsredovisningslagen kan välja att istället tillämpa K2.
Sedan det första K-regelverket kom har fördelar och nackdelar med såväl regelverk som system diskuterats. Det har förekommit synpunkter på att, framförallt K2, begränsar företagens handlingsutrymme samt på tillämpningsområdet för K2 respektive K3.
Det är nu ett stort antal årsredovisningar och koncernredovisningar som upprättats med tillämpning av dessa två regelverk. Därför görs nu en översyn och utvärdering av regelverken tillsammans.
Arbetet med att utvärdera regelverken har gjorts av Bokföringsnämnden och det första steget har varit att skicka ut ett antal övergripande frågor till över 60 remissinstanser.
Remissförslag
En av de större förändringarna är vilka företag som får tillämpa K2 regelverket. Nämnden har övervägt olika alternativ och kommit fram till att företag som har vissa typer av transaktioner, tillgångar eller skulder inte ska få tillämpa K2. Detta ska dock inte gälla de minsta företagen och därför har ett gränsvärde införts. Denna lättnadsregel innebär att ett företag som de två senaste räkenskapsåren har haft högst 3 anställda, en balansomslutning på högst 1.5 miljoner kronor och en nettoomsättning på högst 3 miljoner kronor alltid får tillämpa K2 med undantag av de företag som anges i punkt 1.1 (se remiss nedan). Detta gränsvärde är samma som när man kan välja bort en revisor.
Förslaget innebär också att bostadsrättsföreningar och företag med utländska filialer inte längre får tillämpa K2. Sammanfattningsvis så är förslaget som arbetats fram att K2 regelverket är lämpligt för mindre företag med enklare förhållanden.
Många av förslagen i remissen för både K2 och K3 syftar också till att förtydliga innebörden av en regel. Det kan exempelvis vara en mer förklarande kommentarstext. Ett antal av förslagen syftar till sakliga ändringar. Det är ändringar eller förtydliganden som efterfrågats av bland annat redovisningsbranschen.
BFN föreslår att ändringarna ska tillämpas för räkenskapsår som inleds närmast efter 31 december 2024 men får tillämpas för räkenskapsår som påbörjas tidigare.
Nu är det möjligt att lämna synpunkter på förslagen i remissen framtill den 2 oktober 2023.
Vad innebär det för oss på Visma Spcs och våra produkter?
Om remissen med förslagen går igenom kommer fler företag behöva utvärdera om de ska tillämpa regelverket K2 eller K3. Vi har redan påbörjat ett arbete i Visma Skatt & Bokslut Pro med att kunna stödja byte av regelverk från K2 till K3. Förslagen kommer även kräva vissa anpassningar i årsredovisningen och här kommer vi följa arbetet och se vilka beslut som tas.
Kika gärna på remisserna.
... Visa mer
Etiketter:
2023-03-16
08:45
Hej @Myran_5 Om man har vårt paket Visma Smarta Byrån så har man möjlighet att aktivera Visma Bokslut och Visma Skatt Proffs på de kunder du inte kan hantera i Visma Skatt & Bokslut Pro. Du behöver då inte köpa till någon licens utan börjar med att starta ett samarbete med kunden/kunderna i Visma Skatt & Bokslut Pro via Visma Advisor, och sen kan du läsa mer om hur du aktiverar de lokalt installerade programmen i länken nedan. Aktivera Visma Skatt Proffs/Visma Bokslut i Visma Smarta Byrån Vänliga hälsningar/ Niklas, Visma Spcs
... Visa mer
2023-02-16
15:33
Super BRA!!!
... Visa mer
2023-02-09
15:55
1Gilla
Hejsan och tack för svar, även om det inte var vad jag hoppades på. Anser nog att ert nya skatteprogram, som jag antar att kommer att prioriteras, har ett upplägg som i mångt och mycket blir sämre, framförallt ur en rådgivningssynpunkt. Dessutom så innehåller det ju ännu, och som det verkar även det oprioriterat, inte handelsbolag. Till skillnad mot för, som det verkar, många andra så vill jag ha koll på vad som händer och vill även kunna påverka slutprodukten på det sätt som jag vill ha det (och som jag vet är ok) istället för att programmet skall styra mig enligt någon utvecklares förenklingsintentioner.. Over and out....
... Visa mer
2023-01-05
09:01
Hej. Det var synd. Ekonomiöversikten hade säkert använts mer om man kunnat få ett smidigt "flow" i kommunikationen med kunden, alltså en Avisering om att uppdatering skett. Nej, att byta till e-ekonomi är inte aktuellt. Med vänlig hälsning Marianne
... Visa mer
2022-10-03
10:34
1Gilla
Hej Mats!
Tack för din fråga, en mycket bra fråga. Skillnaden är att det är två olika företag inom Visma - koncernen som marknadsför dessa signeringstjänster. Vi på Visma Spcs rekommenderar dig att du använder Visma Sign, https://vismaspcs.se/visma-sign, som finns integrerat i både Visma Bokslut och Visma Skatt & Bokslut pro. Med Visma Sign integrerat i programmen blir signeringen av den digitalt inlämnade årsredovisningen både enkel och tidseffektiv! Medan Visma (ej Spcs) tillhandahåller den andra signeringstjänsten du nämner - Visma Addo.
Hoppas att det här svaret gav dig en tydlig förklaring och därmed svar din fråga. Önskar dig en fin dag!
Mvh
Jenna
... Visa mer
2022-09-27
10:05
Hej Susanne! Tack för din fråga. Så som du beskriver ska det inte vara, bra att du hör av dig! Jag skulle vilja be dig ta kontakt med mina kollegor på supporten så får de kika lite närmre på vad som kan vara orsaken till detta. Du når dem på nummer 0470- 70 62 00 mellan kl. 09-16.30 idag. Ha en fin tisdag!
Mvh Jenna
... Visa mer
2022-09-24
07:39
1Gilla
Hej Katarina, Tack för din fråga! För at du ska få den bästa hjälpen rekommenderar jag dig att du tar kontakt med mina duktiga kollegor på supporten, så får de kika på ditt ärende. Du når dem på måndag igen från kl. 09 på telefonnummer: 0470-70 62 00. Trevlig helg!
Jenna
... Visa mer
2022-09-09
09:24
Hej igen Camilla! Nu har vi fått in en hel del andra kunder som verkar ha samma problem som ni har. Vi kikar på en lösning och hoppas kunna få det att fungera som det ska så fort som möjligt! Mvh Jenna
... Visa mer
2022-08-31
15:57
Hej!
Tack för din fråga! Jag rekommenderar att du testar att spara ner filen igen lokalt på din dator, alltså inte i mappen som du nämner ovan. Du kan exempelvis välja att spara den i mappen som heter "hämtade filer". När du sedan ska ladda upp filen i Visma Sign hämtar du filen från mappen "hämtade filer" och laddar upp den därifrån. Alternativt kan du använda dig av Visma Sign integrerat i Visma Bokslut, då stannar du kvar i programmet och bjuder därifrån in de person som ska signera årsredovisningen. Lycka till och ha en fin eftermiddag! Mvh Jenna
... Visa mer
2022-06-20
16:00
Hej Christel!
Tack för din fråga och vad bra att du hör av dig. Vi arbetar för att rätta till den här funktionen, då det självklart ska det gå att klicka på spara precis där du beskriver. Tills att vi har löst detta rekommenderar jag dig att istället gå via fliken Bevakningslistor i vänstermenyn, välja det uppdrag du vill ändra och därefter aktuell kund. När du sedan klickat på kunden klickar du på Inställningar och väl där kan du redigera vald bevakningspunkt.
Välkommen att höra av dig om du har fler frågor. Önskar dig en fin måndagskväll! /Jenna
... Visa mer