Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Nyhet: Bokföringsförslag med formler

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2022-12-30 11:12 )

 I eEkonomi Pro finns nu äntligen möjligheten att skapa mer avancerade bokföringsförslag med formler som kan användas vid registrering av manuella verifikationer och vid bokföring av händelser i Kassa och bank -  övrigt uttag och övrig insättning. Genom att använda dig av formlerna kan du effektivisera ditt arbete då du får hjälp med både beräkningar och automatfördelningar. Du kan också använda formlerna för att ange ett fast belopp, beräkna eller dela upp belopp mellan olika konton eller resultatenheter. 


Bokföringsförslag med formler för manuell verifikation.Bokföringsförslag med formler för manuell verifikation.

Du har sedan tidigare kunnat använda bokföringsförslag med formler på leverantörsfakturor. Här kan du koppla ett bokföringsförslag till dina leverantörer och få en korrekt bokföring direkt. Du kan också välja att använda bokföringsförslag direkt på leverantörsfakturan och när du använder det för första gången sparas det automatiskt på leverantören. Detta är en smidig funktion om du har återkommande leverantörsfakturor och vill slippa bokföra dem manuellt varje gång!

 

Bokföringsförslag med formler för leverantörsfaktura.Bokföringsförslag med formler för leverantörsfaktura.

 

Vid samarbete med eEkonomi Bokföring eller eEkonomi Smart kommer du som byrå kunna använda bokföringsförslag med formler på dina kunders manuella verifikationer och bankhändelser. 


Läs gärna mer om den här fina nyheten i Skriven hjälp och Nytt i Visma eEkonomi Pro 






Medverkande
1 Kommentar