Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ny modul - Skatteplanering för delägare i fåmansbolag

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2022-12-30 11:16 )

Hösten innebär (förutom att det blir mörkt och kallt) att det börjar bli dags att se över skatteplaneringen för privatpersoner som är delägare i ett fåmansbolag och vad passar då bättre än att vi släppt en helt ny modul för det i Visma Skatt & Bokslut Pro. Något som vi hoppas ska göra ditt arbete mycket enklare!

 

Modulen - Skatteplanering för delägare i fåmansbolag, en efterlängtad funktion enligt många, är tillgänglig för privatpersoner från och med inkomstår 2023.

 

Den är separerad från den övriga deklarationen och kan användas helt fristående. Kalkylen kan användas för att beräkna lönebaserat utrymme, lönekrav och utdelning i ett fåmansbolag. Givetvis har kalkylen stöd för förenklingsregeln och huvudregeln och du får dessutom rekommendation när du ska använda vad, enkelt och smidigt!

Skatteplanering för delägare i fåmansbolag i Visma Skatt & Bokslut Pro.Skatteplanering för delägare i fåmansbolag i Visma Skatt & Bokslut Pro.

 

I foruminlägget Beräkna lönekravet (2022) i fåmansbolag kan du läsa mer kring beräkning av gränsbeloppet samt beräkningen på lönekravet.


Hur kommer du igång?

Aktivera Visma Skatt & Bokslut Pro på den aktuella privatpersonen via fliken samarbete i Visma Advisor. Därefter är det bara att köra igång och kalkylera!

 

Du kan läsa mer om arbetsgången i hjälpavsnittet Skatteplanering för privatpersoner.

 

Medverkande