Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Vi byter leverantör för skannade e-fakturor

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2024-04-04 10:13 )

Den 3 april 2024 bytte vi tjänsteleverantören som används för Digitala fakturor och dokument. Det här påverkar hanteringen vid skanning av pdf- och pappersfakturor som tolkas och skickas till Visma Administration som en e-faktura.

För dig som får skannade pappersfakturor

Från den 3 april finns en ny postadress som pappersfakturorna ska skickas till, och exempel på hur den ser ut hittar du längre ner här på sidan. Den nya postadressen syns inte i ditt program nu, utan det gör den först när du installerat nästa version av Visma Administration som släpps till våren 2024. 

Du kan såklart meddela dina leverantörer den nya postadressen redan nu, men enklast är det att vänta tills du installerat nästa version. Den gamla postadressen som du använder idag kommer fungera minst året ut.

 

I Visma Administration hittar du postadressen dina leverantörer skickar till under Arkiv - Företagsinställningar - Mina tjänster - Digitala fakturor och dokument - Adress för pdf/pappersfaktura. Men den nya postadressen ser du inte förrän nästa version är installerad som kommer våren 2024.

 

Exempel på hur postadressen ser ut efter 2024-04-03:
Ditt bolagsnamn

SPCS(ditt organisationsnummer)

83190 Östersund

 

För dig som får skannade pdf-fakturor

Du kommer mötas av en ny avsändare för de mejl som går ut från vår skanningsleverantör, när en fakturan inte har kunnat skannas av tjänsten. Den nya avsändaren är InExchange Automailer med följande mejladress: noreply-batch-converter@inexchange.se.

 

E-postadressen (orgnummer@autoinvoice.se) som används för skanning av PDF-fakturor kommer inte förändras utan är densamma.

 

Se exempel på mejl nedan

InExchange_skanningavvikelse.png

 

OBS! Detta gäller alltså endast pappersfakturor, adressen för e-post kommer fortfarande att vara densamma

Medverkande