Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
(uppdaterad av Amanda Nygren CONTENT PRODUCER ‎2021-07-01 13:52 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 514 Visningar

Via menyvalet Fakturering i Visma Advisor kan du skapa fakturaunderlag på de tider och utlägg som har registrerats på respektive kund. Godkända fakturaunderlag kan sedan hämtas och överföras till ditt ekonomiprogram. Här går vi igenom hela flödet, från att du har registrerat din tid, till hur du skapar och överför dina fakturaunderlag. 

Learning - green.png

1. Tidregistrera arbetad tid 

Du och dina medarbetare kan löpande registrera tid på de uppdrag och aktiviteter som ni utför åt kund. På så sätt säkerställer ni att alla timmar finns registrerade när det är dags att fakturera. Du kan även registrera intern tid och frånvaro.


Tidregistrering »

 

2. Förbered faktureringen

Om du använder Visma eEkonomi behöver du koppla varje uppdrag och dess tidaktiviteter

till ett artikelnummer på Underhåll – Uppdrag i programmet innan du överför fakturaunderlagen. 


Fakturering » 


3. Registrera utlägg

När du har haft ett utlägg, till exempel en resekostnad, registrerar du det i Utläggsregistreringen. Du kan koppla utlägget till kund och uppdrag samt fylla i om det ska faktureras eller inte. Utlägg som markeras för fakturering kommer med när du skapar fakturaunderlag för kunden. Du kan även registrera utlägg som inte ska faktureras. Dessa registreringar kommer bara med i uppföljningen av kostnader.


Skapa utläggsregistrering »

 

4. Skapa & Överför fakturaunderlag

Välj Fakturering i huvudmenyn och gör dina urval för att få fram en lista med förslag på fakturaunderlag att skapa. Klicka på Åtgärd vid den kund du ska fakturera och välj Skapa fakturaunderlag. Gå till fliken Fakturaunderlag, klicka på Åtgärd - och Godkänn. Om du använder Visma eEkonomi kan du klicka på Överför via samma knapp. För att föra över till Visma Administration behöver du installera tilläggsmodulen Visma Advisor Invoice Basis.


Visma Advisor Invoice Basis »

 

Se film  

 

 

gr-stocks-q8P8YoR6erg-unsplash.jpg

 

 

 

 

Medverkande