Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Nu börjar det närma sig uppdatering till SQL-server 2017. Har ni hunnit testa min frågeställning ännu?
M365/Azure/Glesys är alla samma sak egentligen, det du får av IT-stöd är ju supporten även på Visma Admin.Av de andra tre får du en "server" medan det du får av IT-stöd är ju "Visma Admin". Har ni egen IT som kan hantera Windows och Visma Admin funkar det med de andra tre, men annars skulle jag rekommendera IT-stöd för enkelheten och supporten.
HejNär tänker ni utveckla moms för andra länder i programet ?Nya momsregler 2021/22 för EU-handelDet är storaförändringar på gång av momssystemet inom EU.Preliminärt från2021(till privatkunder) och2022(till företag) tänker EU gå över till destinationsprincipen för moms,vilket innebär att du skafakturera med kundlandets moms och momssats. Detta ska gälla både varor och tjänster precis som det gör för digitala tjänster redan nu. Säljer du en tjänst till privatperson eller företag i Tyskland ska du då fakturera med tysk moms trots att du har ett svenskt företag.
Tack. Konstigt att inte Visma tipsar om det när man chattar.Det ser ut som om IT-stöd använder Microsoft och terminalserver app, då borde man ju kunna använda det i sin befintliga M365 utan att gå via IT-stöd oxå? Varför kan Visma inte tipsa om hur man gör för att få igång detta på en support-sida?
Finns det fler som har tips på var man kan lägga Visma i molnet???Alltså fler tips än i denna tråd?Det skulle ju vara super-klämmigt om det fanns något via de stora aktörerna som man redan använder, men jag vill höra att någon annan har det fungerande så först.Har just suttit 40 min med supportens chat som inte svarar på frågan mer än att Visma inte har något som helst intresse av att tipsa kunder om vilka stora molnaktörer som går att köra detta på.Vår server kommer inte fungera för nya SQL och vi vill inte lägga pengarna på en ny lokal server bara för att kunna köra Visma vidare.
Awesome
Genvägar