Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej Anna-Carin,Jag kanske är för snabbt på detta, men såg just att texten ännu inte ändrats... Har du någon aning om när ändringen kommer ske?
Stämmer det att man endast kan periodisera kostnader vid manuella verifikationer i Visma eEkonomi? Går det att periodisera övriga uttag i någon annan version eller med hjälp av något tillägg?
Halloj,När jag matchar händelser på transaktionskontot mot skattekontot lämnas referensfältet tomt (se screenshot). Samma sak om jag istället registrerar händelsen på skattekontot och matchar mot transaktionskontot (men då är det istället i vyn över bankhändelser som referensen saknas). Ska det vara så? Det fungerar om jag skapar manuella verifikationer, men det ska väl inte behövas? Gör jag något fel?Tack för input!
En liten inflik bara att när appen är nedladdad och du kommit igång så är det smidigt. Lite krångligt innan allt är klart bara.MvhLovisa
Hej!Ja, det låter som att det blivit lite rörigt. Tror att det är så lätt att du kan betalslå faktura B mot konto 3048? För ditt problem är att du har endast faktura B öppen nu samt ett felaktigt belopp på konto 3048? Båda dessa problem borde lösas om du bokar faktura B som betald mot konto 3048.Återkom om det inte löser sig. Jag kan isf skicka en samarbetsförfrågan och logga in i programmet och hjälpa till.MvhLovisa
Awesome
Genvägar